Stribet flæsk på grill og i ovn, Gave ide grill, Stegt Flæsk, Grill udstyr nyhed, Nyhed grill, Grillet bacon, Flæsk på grill, Flæsk persillesovs og kartofler
Stribet flæsk på grill og i ovn, Ølholder, Grill udstyr nyhed, Nyhed grill, Grill nyheder, Sprødt flæsk, Grill tilbehør, Flæskegilde

Indkøbskurv:

Varer i din kurv: 0

Forside

Nye Produkter

Tilbud

Min konto

Login

Kontakt

Varegrupper

 • BAC-ON et lag
 • BAC-ON flere lag
 • Diverse funktionelle ting

 • Anbefal til en Ven

   
  Fortæl en ven om denne vare.

  Hurtig Søgning

   
  Brug stikord til at finde produktet du søger.
  Avanceret Søgning

  Information

   Fragt
   Reklamation
   Salgs og leveringbetingelser
   Om FunktionDesign
   Handelsbetingelser
   Sådan handler du
   Sitemap
   Kontakt os   

  Nyheder

  Stribet flæsk på grill og i ovn


  Hvis du overvejer at invitere til stribet flæsk på grill og i ovn, så bør du overveje at investere i en BAC-ON holder fra FunktionDesign.

  Hvis du overvejer at invitere til stribet flæsk på grill og i ovn, så bør du overveje at investere i en BAC-ON holder fra FunktionDesign. Til Stribet flæsk på grill og i ovn skal der bruges rigtig meget flæsk. Med en BAC-ON holder og grill rack er det ikke noget problem at få stegt nok flæsk til at kunne invitere til Stribet flæsk på grill og i ovn. På hver BAC-ON holder kan der være 18 stykker flæsk. For hver bageplade kan der være 3 BAC-ON holdere. Og med et grill rack kan du stakke yderligere holdere. Ved Stribet flæsk på grill og i ovn ønsker de fleste flæsket sprødt, og med en BAC-ON holder er du sikker på at resultatet bliver sprødt og lækkert. Med BAC-ON får du i tilgift flæsk med meget lavt fedtindhold, idet flæsket ikke steger i sit eget fedt, men det løber af under stegningen. Aldrig har det været lettere at servere Stribet flæsk på grill og i ovn. Med et BAC-ON grill rack kan du grille i flere lag. Grøntsager nederst, flæsk i midten og brødet på toppen. Så er det også let at lave et sundt alternativ til traditionelt stribet flæsk på grill og i ovn. Kontakt FunktionDesign for yderligere oplysninger om BAC-ON.  Læs også vores andre artikler om:


  ølholder

  Hos FunktionDesign har vi opfundet den ultimative ølholder for bilentusiaster. Denne smarte ølholder er udformet som en V8 motor med plads til – naturligvis – 8 øl.
  Læs mere

  Grillet bacon

  FunktionDesign ønsker at præsentere anderledes og funktionelle ting i godt design til daglig brug. Hos FunktionDesign finder du den berømte Bac-on til grillet bacon.
  Læs mere

  Flæsk persillesovs og kartofler

  Stegt flæsk persillesovs og kartofler er en kendt dansk middagsret bestående af ovn- eller pandestegte skiver flæsk, der serveres med kogte kartofler og persillesovs
  Læs mere

  Sprødt flæsk

  FunktionDesign ønsker at præsentere anderledes og funktionelle ting i godt design til daglig brug. Hos FunktionDesign finder du den berømte Bac-on til at stege sprødt flæsk.
  Læs mere

  Grill nyheder

  Skal du gøre en grillmester glad? Find ”Grill nyheder” på vores hjemmeside, så er du klar. Under ”Grill nyheder” kan du finde tilbehør som enhver grillmester stolt kan fremvise næste gang, der er gril
  Læs mere

  Nyhed grill

  FunktionDesign ønsker at præsentere anderledes og funktionelle ting i godt design til daglig brug. Vores seneste ide under ”nyhed grill” er BAC-ON holderen.
  Læs mere