Stegt Flæsk, Grill nyheder, Sprødt flæsk, Nyhed grill, Gaveide grill jul, Ølholder, Stegt flæsk I ovn, Grillet bacon
Stegt Flæsk, Gaveide fars dag, Nyhed grill, Gaveide grill jul, Flæsk persillesovs og kartofler, Flæsk på grill, Gave ide grill, Flæskegilde

Indkøbskurv:

Varer i din kurv: 0

Forside

Nye Produkter

Tilbud

Min konto

Login

Kontakt

Varegrupper

 • BAC-ON et lag
 • BAC-ON flere lag
 • Diverse funktionelle ting

 • Anbefal til en Ven

   
  Fortæl en ven om denne vare.

  Hurtig Søgning

   
  Brug stikord til at finde produktet du søger.
  Avanceret Søgning

  Information

   Fragt
   Reklamation
   Salgs og leveringbetingelser
   Om FunktionDesign
   Handelsbetingelser
   Sådan handler du
   Sitemap
   Kontakt os   

  Nyheder

  Stegt flæsk


  FunktionDesign ønsker at præsentere anderledes og funktionelle ting i godt design til daglig brug. Hos FunktionDesign finder du den berømte Bac-on til stegt flæsk.

  FunktionDesign ønsker at præsentere anderledes og funktionelle ting i godt design til daglig brug. Hos FunktionDesign finder du den berømte Bac-on til Stegt Flæsk. Køb den sammen med din kollega eller nabo og spar penge med vores forskellige pakkestørrelser. BAC-ON er til at lave Stegt Flæsk på den sunde måde. Nu kan du med samme værktøj lave Stegt Flæsk på grill og i ovn. Stegt Flæsk er bedst, når det er sprødt, og med BAC-ON er du sikker på at det bliver sprødt hver gang. Når du bruger BAC-ON til Stegt Flæsk behøver du ikke at vende flæsket, det passer sig selv i hele stegetiden. FunktionDesign har gjort det let for dig, og du kan slippe for fedtede pander og stegeos. Med BAC-ON til Stegt Flæsk får du i tilgift flæsk med meget lavt fedtindhold, idet flæsket ikke steger i sit eget fedt, men det løber af. Der kan være 3 BAC-ON´s på en bradepande med hver plads til 18 stykker Stegt Flæsk. BAC-ON fra FunktionDesign er designet til brug i ovn samt på alle kul-og gasgrill. BAC-ON er dit værktøj til et hav af spændende retter, ikke kun til Stegt Flæsk. Kontakt FunktionDesign, hvis du vil vide mere om vores produkter.  Læs også vores andre artikler om:


  Grill udstyr nyhed

  FunktionDesign ønsker at præsentere anderledes og funktionelle ting i godt design til daglig brug. Vores seneste grill udstyr nyhed er BAC-ON holderen. BAC-ON holderen fås i flere pakkevarianter.
  Læs mere

  Flæsk på grill

  Har du nogen sinde forsøgt at lave stegt flæsk på grill? Det smager fantastisk men det sviner. Hos FunktionDesign finder du den berømte Bac-on til bl.a. stegt flæsk på grill. Når du bruger BAC-ON til
  Læs mere

  Stribet flæsk på grill og i ovn

  Hvis du overvejer at invitere til stribet flæsk på grill og i ovn, så bør du overveje at investere i en BAC-ON holder fra FunktionDesign.
  Læs mere

  Grill nyheder

  Skal du gøre en grillmester glad? Find ”Grill nyheder” på vores hjemmeside, så er du klar. Under ”Grill nyheder” kan du finde tilbehør som enhver grillmester stolt kan fremvise næste gang, der er gril
  Læs mere

  Nyhed grill

  FunktionDesign ønsker at præsentere anderledes og funktionelle ting i godt design til daglig brug. Vores seneste ide under ”nyhed grill” er BAC-ON holderen.
  Læs mere

  ølholder

  Hos FunktionDesign har vi opfundet den ultimative ølholder for bilentusiaster. Denne smarte ølholder er udformet som en V8 motor med plads til – naturligvis – 8 øl.
  Læs mere