Grill udstyr nyhed, Gave ide grill, Stegt Flæsk, Nyhed grill, Gaveide grill jul, Grillet bacon, Flæsk på grill, Flæsk persillesovs og kartofler
Grill udstyr nyhed, Ølholder, Nyhed grill, Gaveide grill jul, Grill nyheder, Sprødt flæsk, Grill tilbehør, Flæskegilde

Indkøbskurv:

Varer i din kurv: 0

Forside

Nye Produkter

Tilbud

Min konto

Login

Kontakt

Varegrupper

 • BAC-ON et lag
 • BAC-ON flere lag
 • Diverse funktionelle ting

 • Anbefal til en Ven

   
  Fortæl en ven om denne vare.

  Hurtig Søgning

   
  Brug stikord til at finde produktet du søger.
  Avanceret Søgning

  Information

   Fragt
   Reklamation
   Salgs og leveringbetingelser
   Om FunktionDesign
   Handelsbetingelser
   Sådan handler du
   Sitemap
   Kontakt os   

  Nyheder

  Grill udstyr nyhed


  FunktionDesign ønsker at præsentere anderledes og funktionelle ting i godt design til daglig brug. Vores seneste grill udstyr nyhed er BAC-ON holderen. BAC-ON holderen fås i flere pakkevarianter.

  FunktionDesign ønsker at præsentere anderledes og funktionelle ting i godt design til daglig brug. Vores seneste grill udstyr nyhed er BAC-ON holderen. BAC-ON holderen fås i flere pakkevarianter. BAC-ON fra FunktionDesign er designet til brug i ovn samt på alle kul-og gasgrill. Det er den sprødeste Grill udstyr nyhed. Ølholderen er vores anden grill udstyr nyhed. Hvem kan grille uden at få tanken, at en kold øl ville være dejlig. Den smarte ølholder er udformet som en V8 motor med plads til – naturligvis – 8 øl. Endnu en smart Grill udstyr nyhed er vores grill termometer. Det perfekte termometer til overvågning af temperatur ved pizzabagning på forskellige grills med en pizzaring monteret. Det monteres let gennem eksisterende huller eller nyt Ø 6 hul der bores i luftspjældet. På den måde er grillens topluftspjæld stadig i stand til at være helt lukket. Fastgøres let ved hjælp af medfølgende magnet. Kontakt FunktionDesign, hvis du vil vide mere om vores produkter og Grill udstyr nyheder.  Læs også vores andre artikler om:


  Flæskegilde

  Hvis du overvejer at invitere til flæskegilde, så bør du overveje at investere i en BAC-ON holder fra FunktionDesign. Til et flæskegilde skal der bruges rigtig meget flæsk.
  Læs mere

  Stegt flæsk i ovn

  Har du nogen sinde forsøgt at lave stegt flæsk i ovn? Det smager fantastisk men det sviner. Hos FunktionDesign finder du den berømte Bac-on til bl.a. stegt flæsk i ovn.
  Læs mere

  Stegt flæsk

  FunktionDesign ønsker at præsentere anderledes og funktionelle ting i godt design til daglig brug. Hos FunktionDesign finder du den berømte Bac-on til stegt flæsk.
  Læs mere

  Nyhed grill

  FunktionDesign ønsker at præsentere anderledes og funktionelle ting i godt design til daglig brug. Vores seneste ide under ”nyhed grill” er BAC-ON holderen.
  Læs mere

  ølholder

  Hos FunktionDesign har vi opfundet den ultimative ølholder for bilentusiaster. Denne smarte ølholder er udformet som en V8 motor med plads til – naturligvis – 8 øl.
  Læs mere

  Gave ide grill

  Skal du gøre en grillmester glad? Find ”gave ide grill” på vores hjemmeside, så er du klar. Under ”gave ide grill” kan du finde tilbehør som enhver grillmester stolt kan fremvise næste gang
  Læs mere