Flæskegilde, Gave ide grill, Stegt Flæsk, Grill udstyr nyhed, Nyhed grill, Grillet bacon, Flæsk på grill, Flæsk persillesovs og kartofler
Flæskegilde, Ølholder, Grill udstyr nyhed, Nyhed grill, Grill nyheder, Sprødt flæsk, Grill tilbehør, Stribet flæsk på grill og i ovn

Indkøbskurv:

Varer i din kurv: 0

Forside

Nye Produkter

Tilbud

Min konto

Login

Kontakt

Varegrupper

 • BAC-ON et lag
 • BAC-ON flere lag
 • Diverse funktionelle ting

 • Anbefal til en Ven

   
  Fortæl en ven om denne vare.

  Hurtig Søgning

   
  Brug stikord til at finde produktet du søger.
  Avanceret Søgning

  Information

   Fragt
   Reklamation
   Salgs og leveringbetingelser
   Om FunktionDesign
   Handelsbetingelser
   Sådan handler du
   Sitemap
   Kontakt os   

  Nyheder

  Flæskegilde


  Hvis du overvejer at invitere til flæskegilde, så bør du overveje at investere i en BAC-ON holder fra FunktionDesign. Til et flæskegilde skal der bruges rigtig meget flæsk.

  Hvis du overvejer at invitere til Flæskegilde, så bør du overveje at investere i en BAC-ON holder fra FunktionDesign. Til et Flæskegilde skal der bruges rigtig meget flæsk. Med en BAC-ON holder og grill rack er det ikke noget problem at få stegt lige så meget flæsk som der går til et Flæskegilde. På hver BAC-ON holder kan der være 18 stykker flæsk. For hver bageplade i ovn kan der være 3 BAC-ON holdere. Og med et grill rack kan du stakke yderligere holdere. Til et Flæskegilde ønsker de fleste flæsket sprødt, og med en BAC-ON holder er du sikker på at resultatet bliver sprødt og lækkert. Med BAC-ON får du i tilgift flæsk med meget lavt fedtindhold, idet flæsket ikke steger i sit eget fedt, men det løber af under stegningen. Aldrig har det været lettere. Med et BAC-ON grill rack kan du grille i flere lag. Grøntsager nederst, flæsk i midten og brødet på toppen. Så er det også let at lave et sundt alternativ til det traditionelle Flæskegilde med stegt flæsk persillesovs og kartofler. Kontakt FunktionDesign for yderligere oplysninger om BAC-ON.  Læs også vores andre artikler om:


  Gave ide grill

  Skal du gøre en grillmester glad? Find ”gave ide grill” på vores hjemmeside, så er du klar. Under ”gave ide grill” kan du finde tilbehør som enhver grillmester stolt kan fremvise næste gang
  Læs mere

  Grillet bacon

  FunktionDesign ønsker at præsentere anderledes og funktionelle ting i godt design til daglig brug. Hos FunktionDesign finder du den berømte Bac-on til grillet bacon.
  Læs mere

  ølholder

  Hos FunktionDesign har vi opfundet den ultimative ølholder for bilentusiaster. Denne smarte ølholder er udformet som en V8 motor med plads til – naturligvis – 8 øl.
  Læs mere

  Gaveide grill jul

  Har du problemer med at finde den rigtige julegave til din far, manden i dit liv eller andre? Klik ind på ”gaveide grill jul” på vores hjemmeside, så er du klar. Her har vi samlet et udvalg af perfekt
  Læs mere

  Stribet flæsk på grill og i ovn

  Hvis du overvejer at invitere til stribet flæsk på grill og i ovn, så bør du overveje at investere i en BAC-ON holder fra FunktionDesign.
  Læs mere

  Gaveide fars dag

  Fars dag – enten er man tilhænger eller også er man ikke. Skal du gøre en far glad? Find ”gaveide fars dag” på vores hjemmeside, så er du klar.
  Læs mere