Flæsk på grill, Grill nyheder, Stegt Flæsk, Nyhed grill, Gaveide grill jul, Ølholder, Stegt flæsk I ovn, Grillet bacon
Flæsk på grill, Gaveide fars dag, Nyhed grill, Gaveide grill jul, Flæsk persillesovs og kartofler, Sprødt flæsk, Gave ide grill, Flæskegilde

Indkøbskurv:

Varer i din kurv: 0

Forside

Nye Produkter

Tilbud

Min konto

Login

Kontakt

Varegrupper

 • BAC-ON et lag
 • BAC-ON flere lag
 • Diverse funktionelle ting

 • Anbefal til en Ven

   
  Fortæl en ven om denne vare.

  Hurtig Søgning

   
  Brug stikord til at finde produktet du søger.
  Avanceret Søgning

  Information

   Fragt
   Reklamation
   Salgs og leveringbetingelser
   Om FunktionDesign
   Handelsbetingelser
   Sådan handler du
   Sitemap
   Kontakt os   

  Nyheder

  Flæsk på grill


  Har du nogen sinde forsøgt at lave stegt flæsk på grill? Det smager fantastisk men det sviner. Hos FunktionDesign finder du den berømte Bac-on til bl.a. stegt flæsk på grill. Når du bruger BAC-ON til

  Har du nogen sinde forsøgt at lave stegt flæsk på grill? Det smager fantastisk men det sviner. Hos FunktionDesign finder du den berømte Bac-on til bl.a. stegt Flæsk på grill. Når du bruger BAC-ON til stegt flæsk på grill behøver du ikke at vende flæsket, det passer sig selv i hele stegetiden. FunktionDesign har gjort det let for dig, og du kan slippe for fedtede pander og stegeos, når du laver Flæsk på grill. BAC-ON fra FunktionDesign er designet til brug i ovn samt på alle kul-og gasgrill. BAC-ON er dit værktøj til et hav af spændende retter, ikke kun til stegt flæsk på grill. FunktionDesign ønsker at præsentere anderledes og funktionelle ting i godt design til daglig brug, og med BAC-ON til stegt Flæsk på grill føler vi, at vi virkelig har ramt hovedet på sømmet. Nu kan du med samme værktøj lave stegt Flæsk på grill og i ovn. Kontakt FunktionDesign, hvis du vil vide mere om vores produkter.  Læs også vores andre artikler om:


  Flæskegilde

  Hvis du overvejer at invitere til flæskegilde, så bør du overveje at investere i en BAC-ON holder fra FunktionDesign. Til et flæskegilde skal der bruges rigtig meget flæsk.
  Læs mere

  Stegt flæsk i ovn

  Har du nogen sinde forsøgt at lave stegt flæsk i ovn? Det smager fantastisk men det sviner. Hos FunktionDesign finder du den berømte Bac-on til bl.a. stegt flæsk i ovn.
  Læs mere

  Stegt flæsk

  FunktionDesign ønsker at præsentere anderledes og funktionelle ting i godt design til daglig brug. Hos FunktionDesign finder du den berømte Bac-on til stegt flæsk.
  Læs mere

  ølholder

  Hos FunktionDesign har vi opfundet den ultimative ølholder for bilentusiaster. Denne smarte ølholder er udformet som en V8 motor med plads til – naturligvis – 8 øl.
  Læs mere

  Gave ide grill

  Skal du gøre en grillmester glad? Find ”gave ide grill” på vores hjemmeside, så er du klar. Under ”gave ide grill” kan du finde tilbehør som enhver grillmester stolt kan fremvise næste gang
  Læs mere

  Nyhed grill

  FunktionDesign ønsker at præsentere anderledes og funktionelle ting i godt design til daglig brug. Vores seneste ide under ”nyhed grill” er BAC-ON holderen.
  Læs mere